Even voorstellen

U bent van harte welkom voor een smakelijke lunch (uitsluitend op reservatie), diner of gezellige borrel. De verse ingredïenten, toegankelijke kaart en persoonlijke aandacht doen de rest. Kortom genieten van een gezellig samenzijn.

Feesten in style daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres, onze smaakvolle zaak staat open voor kleine en grote groepen.
Of u nu een gezellig etentje voor Uw familieleden, vrienden, bedrijf of collega´s wilt plannen, U een huwelijks-, doop-, of communiefeest wenst te regelen of u door middel van een koffietafel wenst afscheid te nemen van een naaste, met liefde en plezier stellen wij vrijblijvend enkele menu´s samen, natuurlijk naar Uw wens en budget.

Met grote groepenà la carte eten is mogelijk maar dan vragen wij u om vanaf 8 personen de keuze te beperken tot maximaal 4 gerechten, met uitzondering van de steengrill, helaas is er  vanaf 14 personen alleen de mogelijkheid om samen een menu te kiezen op voorhand of uitsluitend te steengrillen, dit om u beter tot dienst te zijn en nog langere wachttijden te voorkomen.

Alle persoonlijke informatie die wij vragen aan u op onze site wordt uitsluitend gebruikt om u te antwoorden, via mail of telefoon,  na het maken van een aanvraag of reservatie door u.

Wenst u advies, wij zijn u graag van dienst.
Kijk ook eens op onze website: www.winston2.be.

Wie weet tot ziens,

 

Anita en Robert-Jan